Heb lief en heb lef!

Married At First Sight, zou jij het durven? ‘Ja zeggen’ tegen een onbekende, met als bindend gevolg dat je bij de eerste ontmoeting elkaars echtgenoten wordt…..

Photocredits Niki van den Akker

 

 

 

De deelnemers van het televisieprogramma #Mafs hebben het lef om dit wél te doen. 27 februari start de nieuwe serie en als trouwambtenaar mocht ik de bruidsparen aan elkaar voorstellen en hen daarna de trouwvraag stellen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooie bruidsparen, met levens die heel goed matchen op papier. Of dat in hun huwelijk ook zo is gaan we weer meemaken. En hebben ze allemaal ja gezegd?! Soms lijkt het of ‘nee’ een beter antwoord zou zijn….

Waarom doen ze eigenlijk mee aan het programma?

‘Ik heb een leuk leven, een nieuwe relatie moet echt een aanvulling zijn en geen opvulling, eens kijken of de wetenschap dat kan’

Niet wanhopig op zoek naar een relatie, maar benieuwd of de wetenschap het beter kan dan zijzelf tot nu toe

Die allemaal op zoek zijn naar die ene leuke vent of vrouw (die volgens mij naast hen zit als ze trouwen) Die dan wel lekker moet ruiken (wat ik natuurlijk even gecontroleerd heb)

Met getuigen die goede tips geven aan de kersverse echtgenoten “heb lief en heb lef”

Herinneringen die worden opgehaald met getuigen over vakanties naar Chersonissos, zo lastminute dat hij in zijn bouwvakkleren het vliegtuig in stapte, met zijn kniebeschermers nog om.

Met oma’s die er soms he-le-maal niets van snappen, of die juist zélf ook 48 uur na hun eerste ontmoeting trouwden en naar Canada vertrokken en een opa van 88 op facebook.

Een reislustige bruidegom die na iedere verre reis het liefst thuis een vorkje meeprikt van de andijviestampot met bal gehakt. (laat die nou een partner treffen die heel goed kan koken!)

En na de officiële huwelijkssluiting begint het avontuur eigenlijk pas echt, zijn er óók dit jaar weer stellen die getrouwd te blijven?

Kortom het wordt weer genieten de komende weken op RTL4.

(vanaf 27  februari 2018 RTL4 20.30uur)

Marielle (de trouwambtenaar) op de verschillende trouwlocaties

photocredits Niki van den Akker

Photocredits Niki van den Akker

Website van Marielle Jongmans bijzonderhuwelijk.nl 

Comments are closed.