Het dubbelhuwelijk van twee zussen.

 

Karlijn en MartineKarlijn en Martine zijn niet alleen zussen maar ook hartsvriendinnen, hun partners zijn goede vrienden en hun kindjes spelen met elkaar. Ze wonen op 99 stappen afstand van elkaar en hebben een grote wens “tegelijkertijd getrouwd worden!”

En dat kan wettelijk gezien prima

bruiloft-09-04-2016-1Nadat ik eerst de oudste zus en haar man hun ja-woord vraag en daarna de jongste zus en haar aanstaande, bevestig ik dat de huwelijken beide gesloten zijn. En dat is het moment waarop ze wettelijk getrouwd zijn!

 

Natuurlijk maken we het nog leuker door ook hen kindjes daarbij te betrekken.

De kindjes trouwen mee

De kindjes trouwen mee

 

Zoals we bij hen thuis al geoefend hebben (na het gezellig met z’n allen frietjes eten) brengen de twee jongste, zoon van de ene en dochter van de ander, de ringen. En mag de oudste met de hamer slaan nadat de huwelijken gesloten zijn.

 

Daarna wacht nog een uitdaging, want beide bruidsparen zijn ook elkaars getuigen! De juiste handtekeningen moeten dus op de juiste aktes worden gezet. Maar eerst plaatsen we allemaal onze vingerafdrukken op de beide gezinsaktes, waarmee ook de kinderen hun toestemming geven.

Fijn dat we al geoefend hadden want nu wisten ze dat ze hun vingers niet aan hun aan hun mooie kleertjes moesten afvegen.

 

 

 

 

 

 

“Met mijn zus wil ik alles delen, zelfs onze trouwdag”

 

Wat een geweldige dag werd het en wat een heerlijke ceremonie. Omringt door heel veel lieve familie en gasten, en aansluitend een geweldig feest waar geen eind aan kwam. Precies zoals de bruiden en hun bruidegommen en hun kinderen dat wilde.

 

Dus: durf te dromen, durf die dromen te volgen en wie weet kan ik je helpen om (die trouwdromen) uit te laten komen!

bruiloft-09-04-2016-3

trouwlocatie: http://www.fortlent.nl

fotograaf: http://www.wedostudio.nl

videograaf: http://one life film

herenpakken: http://www.zano.nl

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.