Een familiedingetje

Na 20 jaar verkering en twee dochters rijker van 10 en 6 jaar, is hij nu door de knieën gegaan en wordt er vandaag getrouwd! Wat een feest.
De hele familie komt aan bij het stadhuis in een witte limousine. De bruid is een echte bruid met meters witte tule en ook de beide dochters lijken wel prinssen met hun tule jurkjes, en op hun witte schoentjes met hakjes. Als ik hem vraag of hij niet naast zijn schoenen loopt, moet hij toch echt even kijken.
limousine
Er wordt heel wat afgelachen in deze close families, hij is opgegroeid met 3 zussen en de oudste heeft al 30 jaar verkering en is de trotse moeder van 3 zonen, maar getrouwd is ze nog niet verteld hij met een lach. Zo’n inkoppertje kan ik niet laten liggen natuurlijk. Tijdens de ceremonie komt deze zwager een paar keer naar voren in het verhaal, met kleine hints in de richting van: op je knieën gaan, trouwen, een familienaam. Na afloop stop ik zijn breed lachende zus nog snel een briefje met mijn telefoonnummer in de hand, want….. je weet maar nooit!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.