Ibiza wedding

Come to Ibiza!

Het eiland van ‘love, peace and happiness’ en dus de ultieme plek om JA te zeggen tegen elkaar!

Love is everywhere

 

 

Dat deden in September 2014 niet alleen, Wendy&Erland, Patty&Antoine, maar ook Chantal&Brian!

Mr&Mrs

Trouwen in het mooie naseizoen, wanneer de grootste hitte geweest is, en alle bruiloftsgasten wel zin hebben in een heerlijk nazomers weekendje/weekje weg.

Bijna iedereen op hun gastenlijstje was dan ook aanwezig en zij werden op de trouwdag naar de trouwlocatie gebracht op het meest zuidelijke puntje van Ibiza, restaurant La Escollera!

La Escollera

 

 

 

 

 

 

 

En zo moet een droom trouwlocatie eruit zien, de zee als achtergrond, een licht briesje, witte stoeltjes met paarse strikken, een witte loper over het zand met kaarsjes in witte papieren zakjes langs de kant. Want de ceremonie vond plaats aan het begin van de avond. En natuurlijk bloemen, heel veel bloemen. Een wit prieel voor het bruidspaar om onder te zitten (met hun gezicht naar iedereen toe, op mijn verzoek).

opstelling

Als alle gasten zitten en de bruidegom klaar staat op de loper, komt de limo Hummer (grote wens van de bruid) aanrijden over het smalle strandweggetje, met daarin de bruid en haar bruidsmeisjes. Alle drie in dezelfde jurken. De muziek begint te spelen, de bruidsmeisjes strooien bloemblaadjes en de vader van de bruid neemt haar mee langs het pad met kaarslichtjes en geeft haar weg aan de bruidegom. De eerste tranen biggelen al, wat een mooi moment!

weggegeven worden

Ibiza is uniek door haar sfeer. Lekker relaxt, gewoon jezelf zijn, en GENIETEN met hoofdletters. Zo is ook de trouwceremonie, er wordt gelachen, en een beetje gehuild. Mooie lieve dingen gezegd en heel erg genoten.

Hun kleine babydochtertje zingt op haar manier mee met de muziek die papa en mama hebben uitgekozen.

Hun jawoord geven Chantal en Brian terwijl hun handen aan elkaar verbonden zijn door linten in hun kleurthema.

Die werden bij hen omgedaan door hun ouders en grootmoeder.

En natuurlijk klonk er twee keer een luid JA op hun persoonlijke trouwvraag.

Daarin beloofde zij elkaar om te blijven genieten, te zorgen en elkaar lief te hebben, maar ook om elkaar elk hun eigen leven te gunnen, en er altijd te zijn voor de ander. En voor alle belangrijke mensen in hun leven!

Ter afsluiting hebben Chantal en Brain, geen zand, maar zout, van de kort bijgelegen zoutvelden van Ibiza, in een mooi flesje gedaan als herinnering aan dit unieke moment in hun leven.

Want: Bewaar altijd ‘iets’ van de plek waar je JA hebt gezegd!

flesje zoutritueel

Daarna gaat het dak er echt af deze avond. De Spaanse gitaren klinken, er zijn cocktails en canap├ęs.

Er wordt gegeten onder de sterrenhemel met iedereen aan een lange, lange tafel.

Gedekte tafel op het strand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En natuurlijk is er een DJ die tot de vroege uurtjes doordraait, waarna de bus het gezelschap weer ophaalt en naar hun vakantiebestemming brengt.

 

Deze trouwambtenaar is dan allang weer terug in haar appartement en geniet met een glaasje Hierbas(een likeurtje van Ibiza) en daar toost ik mee op dit mooie huwelijk en op alle nog komende huwelijken hier op Ibiza.

Want ja, ik zeg graag JA, tegen een bijzonder huwelijk op dit fantastische eiland.

bruidspaar wordt toegesproken

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.