Blog van een Bijzonder aanstaand bruidspaar

Leuk nieuws: de babsGeplaatst op januari 5, 2011 door 15months2yes

Een paar keer terug in de tijd, naar dagen met leuk nieuws. Terug naar 29 oktober 2010. Nieuws over de trouwambtenaar.

Het begint eigenlijk een dag eerder. Op Twitter komen verschillende tweets voorbij, waarvan er twee ons toch wel heel nieuwsgierig maken. Als direct message krijgen we “Ik heb zoiets gaafs voor jullie geregeld!! Maar dat vertel ik volgende wk! 2:05 PM Oct 28th”. Shirley van Bloom Wedding. Een uurtje later twittert ze ook nog “Allemaal leuke plannetjes bedenken voor lief bruidspaar! #droombruiloft 3:00 PM Oct 28th”. Ze heeft ons te pakken. Duidelijk tijd om te vissen!
Na een nachtje slapen krijgen we eindelijk een verlossend mailtje. Er zijn trouwambtenaren en er zijn babsen, een mooie afkorting voor buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Bij de huwelijksvoltrekking – stiekem eigenlijk het belangrijkste moment van de dag – op een gemeentehuis behoort een trouwambtenaar tot het pakket, maar het is afwachten wie je krijgt. Een babs is wat buitengewoner. Die kun je inschakelen om te trouwen op unieke locaties, maar ook binnen een gemeentehuis weet de babs zijn of haar weg te vinden. Denk aan meer persoonlijke invulling, eigen ideeen en een uniek moment. En laten wij nou net zo’n babs ontmoet hebben bij de workshop Wedding & Cakes! Let us introduce to you: Marielle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting, een van de bijzondere mensen die op ons pad zijn gekomen. Vol met jaren ervaring, dagelijks genietend van mooie momenten en een persoonlijkheid die echt een verhaal kan vertellen (ze zou eens een boek moeten gaan schrijven). Dit bleek ook heel goed tijdens de workshop en zou later ook duidelijk blijken op Twitter!

Het is deze babs waar onze weddingplanner leuke plannetjes mee aan het smeden is. Laat ons nou net het lot zo gunstig gezind zijn, dat wij tijdens ons avonturen steeds mensen ontmoeten met een groot hart – en dat is heel mooi om te zien in de huidige wereld – en die in zijn voor verrassingen! Want als kers op de taart gaat deze babs ons trouwen! Wat een eer! Wij zijn hartstikke blij en laten Shirley de optie vastleggen. Later zal dit nog een leuk staartje krijgen, maar daarover een volgende keer meer.

Als jullie Debbie en Ruben willen blijven volgen kijk dan op http://15months2yes.wordpress.com/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.